OVER ONS


Hallo, wij zijn Zwemschool VetCool!

Zwemschool VetCool is een zwemschool voor jonge kinderen,
waar het allemaal net een beetje anders gaat!

Over Zwemschool VetCool Groningen

Zwemschool VetCool is een zwemschool voor jonge kinderen, waar het allemaal net een beetje anders gaat! Onze lestijden zijn namelijk langer dan wat er normaal van een zwemles verwacht wordt. Dat maakt het mogelijk dat er ruim de tijd is om alle vaardigheden goed aan te leren. Daarnaast kunnen kinderen tussentijds ook spelen. Want als kinderen plezier hebben in lessen, leren ze ook sneller. Bovendien zorgt het spelen voor een stukje ontspanning. Die combinatie is wat wij hier belangrijk vinden.

Een unieke zwemschool in Groningen

Na zelf ervaring op te hebben gedaan in de zwem- en badwereld, zagen wij in dat er nog veel meer groeikansen waren. Daarom richtten wij in 2008 onze eigen zwemschool op, genaamd VetCool. Normaal wordt er veel geïnvesteerd in de lange lesprogramma’s. Wij wilden dit anders. Daarom gingen wij juist voor de langere lestijden. Zo kon er uitgebreid aandacht besteed worden. En in verhouding zijn ze sneller klaar met het behalen van de diploma’s, omdat ze sneller leren.

Vertrouwen en plezier

Maar het allermooiste aan de langere lestijden is dat kinderen uitgebreid de kans krijgen om te oefenen. Geen halfuurtje waar de helft behandeld kan worden. Ook leren zij jou kennen en wij hen. Dat is altijd erg speciaal. Zo krijgen de kinderen ook sneller vertrouwen. Voor de ouders kan het ook fijn zijn dat de lessen langer duren. Van snel halen en brengen is dan geen sprake meer. Wij hopen een plek te hebben gecreëerd waar zwemles geen verplichting meer is, maar gezien wordt als de (eerste) sport die je kind doet. 

Ben je nieuwsgierig geworden? Neem gerust vrijblijvend contact op en maak een afspraak!

Ervaringen

Onze zoon heeft met heel veel plezier zwemles gehad bij zwemschool Vet Cool en inmiddels zijn diploma’s op zak! Leuke enthousiaste instructeurs, kleine groepjes dus veel aandacht voor het kind.
Zeker een aanrader!

- Clement

Een erg goede zwemschool. De lessen zijn kleinschalig, kindgericht en persoonlijk. Echt een aanrader!

- Ursula

Leuke zweminstructeurs die op een mooie manier de kinderen aan het zwemmen krijgen. Kleine groepen; veel aandacht per kind. Snel diploma gehaald

- Kees