ZWEMDIPLOMA A


Zwemdiploma A behalen bij Zwemschool Groningen

Is het tijd om je kind op zwemles te sturen? Spannend! Er is weer een nieuwe fase van het opgroeien aangebroken. Voor je het weet, zwemt je kind zelfstandig als een speer door het water. Maar daarvoor zijn natuurlijk eerst lessen en diploma’s nodig. Bij Zwemschool VetCool, zwemschool in Zuid-Groningen, bieden wij verschillende diplomapakketten aan om je kind een leuke tijd te geven én het zwemmen te leren.

zwemdiploma A

Voordelen zwemdiploma’s

In ons waterrijke land zijn er genoeg plekken waar gezwommen kan worden. Het is daarom ook belangrijk dat kinderen zich kunnen redden in het water, zowel voor het zwemmen zelf als de pret voor je kind. Heerlijk spetteren, spelen met vriendjes of vriendinnetjes en het ontdekken van de wateren. Bovendien hoef jij je als ouder geen zorgen meer te maken. Het continue overzicht houden kun je langzaamaan laten vieren en het meezwemmen ook. Dat kan al een hele opluchting zijn.

Kennismaking diploma A

De eerste stap naar de kunst van het zwemmen is het behalen van diploma A. Hierbij is het hoofddoel om je kind te laten kennismaken met het water. We gaan voornamelijk aan de slag met de basistechnieken. De vier zwemslagen zijn hierbij de focuspunten. Denk aan de schoolslag, de enkelvoudige rugslag, de borstcrawl en de rugcrawl.

Zwemlessen bij Zwemschool VetCool in Groningen

Zwemschool VetCool in Groningen heeft een andere aanpak als het gaat om de zwemlessen. Wij vinden het belangrijk om lessen in te vullen met plezier en aandacht, en hier nemen we ook de tijd voor. Daarom duren onze lessen langer dan veel andere zwemlessen. Bij diploma A krijgt je kind 7 maanden lang één keer per week zwemles gedurende 90 minuten. Altijd op een vaste dag!

Deze lessen worden gegeven aan een groep van 9 kinderen (bij 90 minuten), die mogen spelen en nieuwe zwemvaardigheden leren. Halverwege lassen we ook een pauze in om gezellig met zijn allen iets te eten en te drinken. Na het behalen van je het eerste diploma van je kind zal er al een stuk zelfvertrouwen opgebouwd zijn.

Na de zomer starten we ook met kleine groepen. Deze groepen bestaan uit maximaal 6 kinderen per groep. Omdat we in deze groepen veel meer individuele aandacht kunnen geven, kunnen we in 60 minuten net zoveel bereiken als in de groepen van 9 kinderen in 90 minuten. Er is alleen minder gelegenheid voor ontspanning tussendoor omdat we eten en drinken en natuurlijk spelen. Maar dat kunnen de kinderen dan weer thuis doen! De keuze is daarom aan de ouders zelf waar hun voorkeur naar uitgaat. In beide gevallen zijn ze even lang bezig met de lessen.

Heeft je kind zwemdiploma A behaald? Dan is het tijd voor zwemdiploma B! Ben je geïnteresseerd in onze zwemlessen, maar weet je niet waar je precies moet beginnen? Neem contact met ons op.

Je kunt je kind ook direct aanmelden bij onze Zwemschool in Groningen!


Lesmogelijkheden:
Maandag t/m zondag (geen les op zaterdag)

Lesduur:
90 minuten óf 60 minuten

Groepsgrootte:
9 kinderen óf 6 kinderen

In beide gevallen halen de kinderen A en B binnen een schooljaar!

Minimumleeftijd: 4,5 jaar bij de start


Ook interessant voor jou

Ervaringen

Onze zoon heeft met heel veel plezier zwemles gehad bij zwemschool Vet Cool en inmiddels zijn diploma’s op zak! Leuke enthousiaste instructeurs, kleine groepjes dus veel aandacht voor het kind.
Zeker een aanrader!

- Clement

Een erg goede zwemschool. De lessen zijn kleinschalig, kindgericht en persoonlijk. Echt een aanrader!

- Ursula

Leuke zweminstructeurs die op een mooie manier de kinderen aan het zwemmen krijgen. Kleine groepen; veel aandacht per kind. Snel diploma gehaald

- Kees