ZWEMDIPLOMA A


Zwemdiploma A behalen bij Zwemschool Groningen

Is het tijd om je kind op zwemles te sturen? Spannend! Er is weer een nieuwe fase van het opgroeien aangebroken. Voor je het weet zwemt je kind zelfstandig als een speer door het water. Maar daarvoor zijn natuurlijk eerst lessen en diploma’s nodig. Bij Zwemschool VetCool, zwemschool in Zuid-Groningen, bieden wij verschillende diplomapakketten aan om je kind een leuke tijd te geven én het zwemmen te leren.

zwemdiploma A

Voordelen zwemdiploma’s

In ons waterrijke land zijn er genoeg plekken waar gezwommen kan worden. Het is daarom ook belangrijk dat kinderen zich kunnen redden in het water. Zowel voor het zwemmen zelf als de pret voor je kind. Heerlijk spetteren, spelen met vriendjes of vriendinnetjes en het ontdekken van de wateren. Bovendien hoef jij je als ouder geen zorgen meer te maken. Het continue overzicht houden kun je langzaamaan laten fieren en het meezwemmen ook. Dat kan al een hele opluchting zijn.

Kennismaking diploma A

De eerste stap naar de kunst van het zwemmen, is het behalen van diploma A. Hier is het hoofddoel om je kind kennis te laten maken met het water. We gaan voornamelijk aan de slag met de basistechnieken. De vier zwemslagen zijn hierbij de focuspunten. Denk aan de schoolslag, enkelvoudige rugslag, borstcrawl en de rugcrawl.

Zwemlessen bij Zwemschool VetCool in Groningen

Zwemschool VetCool in Groningen heeft een andere aanpak als het gaat om de zwemlessen. Wij vinden het belangrijk lessen in te vullen met plezier en aandacht en hier nemen we ook de tijd voor. Daarom duren onze lessen langer dan veel andere zwemlessen. Bij diploma A krijgt je kind 7 maanden lang één keer per week zwemles gedurende 90 minuten. Altijd op een vaste dag!


Deze lessen bestaan uit een groep van 9 kinderen, die mogen spelen en nieuwe zwemvaardigheden leren. Halverwege lassen we ook een pauze in om gezellig met zijn allen iets te eten en te drinken. Na het behalen van je kinds eerste diploma, zal er al een stuk zelfvertrouwen opgebouwd zijn.

Heeft je kind zwemdiploma A behaald? Dan is het tijd voor zwemdiploma B! Ben je geïnteresseerd in onze zwemlessen, maar weet je niet waar je precies moet beginnen? Neem contact met ons op.

Je kan je kind ook direct aanmelden bij onze Zwemschool in Groningen!


Lesmogelijkheden:
Maandag t/m zondag (geen les op zaterdag)

Lesduur:
90 minuten

Groepsgrootte:
9 kinderen

Minimumleeftijd: 4,5 jaar bij start


Ook interessant voor jou

Ervaringen

Onze zoon heeft met heel veel plezier zwemles gehad bij zwemschool Vet Cool en inmiddels zijn diploma’s op zak! Leuke enthousiaste instructeurs, kleine groepjes dus veel aandacht voor het kind.
Zeker een aanrader!

- Clement

Een erg goede zwemschool. De lessen zijn kleinschalig, kindgericht en persoonlijk. Echt een aanrader!

- Ursula

Leuke zweminstructeurs die op een mooie manier de kinderen aan het zwemmen krijgen. Kleine groepen; veel aandacht per kind. Snel diploma gehaald

- Kees