ZWEMDIPLOMA B


Zwemdiploma B behalen bij Zwemschool Groningen

Nu diploma A is behaald, is de eerste stap gezet om te kunnen zwemmen. Maar toch is er meer nodig om je kind met een gerust hart het water in te laten gaan. Ook omdat er ooit een tijd komt dat je kind meer wilt ontdekken. Een wedstrijdje naar de overkant zwemmen, van de wildwaterglijbaan af, wedstrijdje wie het langst onderwater kan. Daarom is diploma B er om vaardigheden verder te ontwikkelen. Dit geven wij bij Zwemschool VetCool in Zuid-Groningen. 

Veilig plezier beleven

De nadruk van diploma B ligt onder andere op het zwemmen van langere afstanden. Hoe doe je dat verantwoordelijk? Wat zijn goede ademhalingstechnieken? Welke zwembewegingen zijn belangrijk? Daarvoor is ook een goede conditie en een veilige manier van bewegen nodig. Daarnaast leren we een goede duik aan en hoe er een bepaalde afstand onderwater gezwommen kan worden. Het fijne is dat alle zwemslagen al geleerd zijn bij diploma A. Vandaar is de kans groot dat je kind snel diploma B ook behaalt.

Veilig plezier beleven

Het behalen van diploma B is ook een voordeel bij recreatiezwemmen. Met bijvoorbeeld een kinderfeestje is het zwembad één groot speelparadijs. Talloze, kleurrijke waterglijbanen of een deel met een stroomversnelling. Hoe leuk is dit voor je kind? Met een diploma B op zak, kan je kind op een veilige manier plezier beleven. Hij of zij heeft geleerd hoe er in deze situaties gezwommen moet worden.

Heeft je kind zwemdiploma B al gehaald? Dan denk je misschien dat je kind klaar is, maar voor je kind is het ook belangrijk om zwemdiploma C te halen.

Je kan je kind ook direct aanmelden bij onze Zwemschool in Groningen

Zwemles en afzwemmen diploma B

De lessen voor diploma B duren 60 of 90 minuten, voor twee of drie maanden. In deze wekelijkse les bereiden we je zoon of dochter goed voor naar het afzwemmen voor het volgende diploma. De groepen bestaan uit maximaal tien kinderen. Ongeveer twee of drie maanden na het behalen van diploma A, kan er afgezwommen worden voor diploma B. 

Lesmogelijkheden:
Maandag t/m zondag (geen les op zaterdag)

Lesduur:
60 of 90 minuten

Groepsgrootte:
10 kinderen

Vooruitgang bijhouden

Bij Zwemschool VetCool in Groningen bieden wij ook een systeem aan waar je je zoon of dochters voortgang kunt zien. Hier staan de nieuwe geleerde vaardigheden in, maar ook van bijvoorbeeld diploma A. Heb je hier vragen over? Wij staan altijd klaar om je meer informatie te geven. Neem gerust contact met ons op!


Ook interessant voor jou

Ervaringen

Onze zoon heeft met heel veel plezier zwemles gehad bij zwemschool Vet Cool en inmiddels zijn diploma’s op zak! Leuke enthousiaste instructeurs, kleine groepjes dus veel aandacht voor het kind.
Zeker een aanrader!

- Clement

Een erg goede zwemschool. De lessen zijn kleinschalig, kindgericht en persoonlijk. Echt een aanrader!

- Ursula

Leuke zweminstructeurs die op een mooie manier de kinderen aan het zwemmen krijgen. Kleine groepen; veel aandacht per kind. Snel diploma gehaald

- Kees